Genoels-Elderen Limburg Water of Life

Genoels-Elderen Limburg Water of Life

50cl

Speciale prijs 19.36 €19.36
Op voorraad

Het Levenswater Wit  wordt gereduceerd tot 40% VOL., waarna het gebotteld wordt en gereed is voor consumptie. Buiten gistculturen voor de gisting en drinkwater voor het reduceren wordt er aan deze producten niets toegevoegd.

Het mooi ogende flesje bevat een heerlijke nectar. Intens, verfijnd en bijzonder elegant, zonder aan kracht te verliezen, voor de veeleisende liefhebber. De BLAUW en GOUD rijpten gedurende lange tijd op kleine eiken houten vaten, waardoor de verfijnde houtaroma’s er zich in konden nestelen.  Zij toveren een rijk boeket van geuren tevoorschijn. In de neus kan je vanille, honing, alsook noten en gedroogde vruchten terugvinden. In de mond zijn zij rond en zacht, met veel smaakintensiteit.

Het zijn de ideale begeleiders van patisserie, chocolade of een goede sigaar. Dankzij hun smaakstructuur, kunnen ook vrouwen er zeker van genieten. Drink ze niet te koud, want je zou de smaak volledig vernietigen. Wij raden zelfs 20° C aan. Schenk ze in aromahoudende glazen, zoals grote wijn- of cognacglazen, om de aroma’s volledig tot hun recht te laten komen. Geniet veel, doch drink met mate. De distillateur Jacob van Rennes.