Callas confituregent

Karen Depoorter ontdekte haar liefde voor confituur toen ze, met een moestuin vol aardbeien, op zoek ging naar de juiste producten voor haar B&B. In dit boek zet Karen deze zoektocht verder: ze creëerde niet alleen 16 nieuwe recepten, maar deed samen met de ‘Week van de Smaak’ een oproep om originele confituurrecepten in te sturen.
‘Confituurminnend’ Vlaanderen ging massaal aan de slag en toonde zich van zijn creatiefste kant! Dit boek verzamelt een selectie van de 50 beste en meest gevarieerde recepten op basis van groente of fruit. Een rijk aanbod aan marmelades, geleien en confituren voor elk seizoen passeren de revue: witloofconfituur, marmelade van courgette, confituur van watermeloen met aardbei en tomaat… voor elk wat wils.
De 16 nieuwe recepten van Karen zijn verrassend: zowel geliefde klassiekers met een twist, als avontuurlijke confituren met exotische toetsen en onverwachte smaakcombinaties komen hierbij aan bod. ‘Onze receptuur voor confituur’ bewijst tevens dat confituur niet alleen op de boterham thuishoort.

user